Gastenboek

“Een keitoffe zaak met lekker eten en vriendelijk personeel ! ”

De Herdt, 23 augustus 2018

“Het was gezellig XXX”

Toine, 8 september 2018

Sitemap

 
Twitter
Facebook

Menu to share

Vanaf 15 oktober

Het wild seizoen is begonnen:

 Menu to share 2 gangen Vegetarisch €22,50 p.p
Voorgerechten: spinaziesoepje, gegratineerde Saint Felicién kaas, carpaccio van rode biet met geitenkaas créme
Hoofdgerechten: Wrap met groenten koekjes en een quiche van spinazie-geitenkaas met kruidensaus


Menu to share 2 gangen €24,50 p.p
Voorgerechten:Spinaziesoep, huisgemaakte kalfskroket en zalmtartaar 
Hoofdgerechten: scampi Marsellaise en Limburgse hoenderfilet gemarineerd in yoghurt met kruiden en een paprika tapenade

Menu to share Deluxe 2 gangen €29,50 p.p:
Voorgerechten: Kreeftensoep met scampi, huisgemaakte garnalen kroket en een carpaccio van zalm met gerookte heilbot
Hoofdgerechten: Coquilles met een soja vinaigrette en een Tournedos met een rode wijnsaus

Menu to share wild 2 gangen €29,50 p.p:
Voorgerechten: Pompoensoep met geitenkaas creme, kroket van hertengoulash, carpaccio van hert met truffelmayonaise
Hoofdgerechten: hertenfilet met een rode wijnsaus en hazenrug met een wild -jus en paddenstoelen


Dessert vrije keuze van de ala carte kost +€5,50