Gastenboek

“Zo leuk om na 20 jaar weer eens terug te zijn en wederom erg lekker gegeten, kom zeker sneller terug. Hier ooit feest van mijn jarige zus gehad en daar nog steeds goede herinneringen aan(Renée en Gerard van Leeuwen uit Apeldoorn, volgens mij nog steeds trouwe gasten). Groet”

Clementine Verhagen, 4 november 2018

“Puur eten, goed!”

Linda, 14 november 2018

Bokes, de kunst aan tafel!

Maastricht - Cafe-Restaurant Bokes biedt kwalitatief eten in een gastvrije omgeving voor een eerlijke prijs.

Op een steenworp afstand van het beroemde Vrijthof ligt restaurant Bokes, een typisch Maastrichts eethuis in het hart van de stad. In de ongedwongen sfeer en een Frans-Bourgondische keuken, zetten de enthousiaste medewerkers een uitstekende culinaire prestatie neer en geven u het ultieme verwengevoel.

Een ambiance die rust geeft én uitdaagt
Een bezoek aan Bokes betekent meer dan goed eten. Het is genieten van Franse keuken en zelfbedachte lekkernijen in een verrassende, steeds veranderende omgeving. Op dit moment hangen er foto's van Nancy Lee aan de muur.

De openheid van onze keuken achter in het restaurant weerspiegelt die gastvrijheid en gemoedelijkheid. Veel gasten vinden het een genot om onze koks aan het werk te zien. Vanaf een van de 8 plaatsen bij de keuken zitten zij met hun neus op de potten, pitten en pannen. Meer oog voor elkaar? De voorzijde van het restaurant biedt 55 plaatsen, op de eerste etage vinden nog eens 45 gasten een plek.

Wij serveren lunch en high tea tot 17 uur, diner wordt de gehele dag aangeboden!


Graag tot snel!

Restaurant Bokes
Platielstraat 7 Maastricht
Tel. 043 325 3000

 
Twitter
Facebook

Menu to share

Vanaf 22 oktober

Het wild seizoen is begonnen:

Menu to share 2 gangen Vegetarisch €22,50 p.p
Voorgerechten: Tomatenoep, gegratineerde Saint Felicién kaas, cocktail van gepofte pompoen en avocado
Hoofdgerechten: Groentenballetjes in een kokossaus en een quiche van spinazie-geitenkaas met kruidensaus


Menu to share 2 gangen €24,50 p.p
Voorgerechten:Tomatensoep, huisgemaakte kalfskroket en zalmtartaar  met een kerrie-gember mayonaise
Hoofdgerechten: Scampi Marsellaise en Varkenshaas met een rode wijnsaus

Menu to share Deluxe 2 gangen €29,50 p.p:
Voorgerechten: Pompoensoep met geitenkaas, huisgemaakte garnalen kroket en een carpaccio van ossenhaas met truffel mayo
Hoofdgerechten: Coquilles met een soja vinaigrette en een Tournedos met een rode wijnsaus

Menu to share wild 2 gangen €29,50 p.p:
Voorgerechten: Pompoensoep met geitenkaas creme, kroket van hertengoulash, carpaccio van hert met truffelmayonaise
Hoofdgerechten: hertenfilet met een rode wijnsaus en hazenrug met een wild -jus en paddenstoelen


Dessert vrije keuze van de ala carte kost +€5,50